Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Plný dekolt a pořádné ženské boky mohou být sexy. Éra vyhublých modelek končí, teď jsou IN plné ženské tvary. Podívejte se, že ani několik kilo navíc neubírá modelkám v těchto erotických kompletech na sex appealu. Co víc – víme, kde tyhle jedinečné kousky pro plnoštíhlé dámy seženete.

Erotické oblečky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Krásné erotické oblečky nejsou vyhrazeny jenom štíhlým slečnám. Potěšit a překvapit svého partnera mohou v ložnici i silnější ženy. Právě pro ně jsou totiž připraveny speciální kousky, které jsou ušity jen a jen pro ně.

Proužky vytvarují postavu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Červená je ve světě erotiky nehynoucí klasikou a nezklamala ani tentokrát. Elastická košilka obepne ženské tvary a zvýrazní přednosti. Černé svislé proužky vyzdvihnou linii pasu a přitáhnou pozornost k ňadrům. A luxusní vzhled korunuje roztomilá mašlička na horním lemu. V košilce Carmen bude každá žena sexy, žádaná a neodolatelná.

Poloprůhledná látka dráždí fantazii

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nic nepřivede muže do varu tak snadno, jako pohled na část těla, která je jim nedostupná. A napůl zahalené, napůl odhalené bříško je tím pravým stimulátorem. Průsvitná jemná síťka odhalí jen tolik, aby vydráždila fantazii. A horní část zakrývající prsa nechá vyniknout krásu a dokonalost ženských tvarů… Součástí tohoto neodolatelného kompletu jsou také krajkové rukavičky a kalhotky.

Odvážní se erotických hrátek nebojí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Sexy kostýmky nejsou rozhodně pro pořádné ženy zapovězeným lesem. Erotické hrátky si nemusí nechat ujít žádný pár, ať dohromady váží, kolik chce. A tento originální kostýmek sexy číšnice může být startovacím číslem. Šaty na tělo mají vzadu praktické šněrování, takže padnou jako ulité na jakoukoliv postavu. Součástí kostýmku je také svůdná čelenka a černá tanga.

Něžná sněhobílá okouzlí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Všem romantickým duším na první pohled učaruje tato andělsky bílá košilka. Lehká svůdná látka se přizpůsobí jakékoliv postavě a díky nastavitelným ramínkům si ji tak může dovolit prakticky každá žena. Ozdobná mašlička pod prsy zdůrazňuje ženské vnady a opticky zužuje pas. I během žhavých intimních chvilek může být žena něžná, jemná a romantická.

Rozpustilé puntíky jsou sexy a hravé

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kombinace, od které nebudou muži moci odtrhnout pohled – to jsou veselé bílé puntíky a ohnivá červená barva. A v nich samozřejmě jejich partnerka. Průsvitný ozdobný pruh opticky zúží pas a vyzdvihne poprsí. Díky nastavitelným ramínkům si tuto originální dovádivou košilku může dovolit majitelka jakékoliv postavy. Do kompletu patří také atraktivní kalhotky.

Další články

Načítám