Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Nerozlučné kamarádky Ivana Gottová (48) a Monika Marešová (49) přišly včera podpořit zpěvačku Ilonu Csákovou (53) na její sólový koncert do pražského divadla Bez zábradlí. Těsně po odpolední generálce se dámy neovládly, vtrhly na prázdné jeviště a neodpustily si malou hudební improvizaci. „Byla to úžasná legrace. Já jsem kromě zpěvu vždycky tíhla ke kytaře. Ivanka má slabost pro bubny. Monika chtěla být jako malá holka zase zpěvačkou. Na chvíli jsme si tak zrealizovaly své dívčí sny. Navíc se báječně uvolnila atmosféra před koncertem. Nemusíte se bát. Novou dámskou kapelu určitě nezakládáme,“ žertovala se Super.cz Ilona Csáková.

Zpěvačka v zaplněném divadle potěšila své příznivce novými úpravami svých největších hitů. Její přítel Radek Voneš, který jí těsně před koncertem daroval šperk pro štěstí, sledoval představení spokojeně z balkónu. Všechny přítomné Ilona překvapila nečekanou improvizací známého hitu Karla Gotta So Far z filmu Limonádový Joe. „Ivanko, vyřiď Karlovi, že mu lezu do zelí. A to ještě neví, že až půjdu do zákulisí, tak si kávu osladím,“ vtipkovala s kamarádkou z pódia dobře naladěná zpěvačka, kterou diváci po skončení koncertu odměnili několika minutovou standing ovation.

Nedávno Super.cz jako první informoval, že Ilona Csáková chystá svatbu a velké stěhování do domu svých snů. Přesto Ilona stále pracuje na plný plyn. Dalším z řady koncertů bude například 29. května otevírat lázeňskou sezónu v Teplicích.

Reklama

Další články

Načítám