Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve Velké Británii si ji televizní diváci pamatují nejlépe z reality show My Big Fat Gypsy Wedding a přestože se modelka Danielle Mason (29) vždy pyšnila sexy křivkami, měla dojem, že je potřeba je ještě vylepšit. Po porodu se totiž Danielle nedokázala smířit především se změnou vzhledu jejích ňader, a tak se rozhodla navštívit plastického chirurga, který jí pomohl problém vyřešit. Danielle sice ještě nemá jizvy zcela zhojené, ale i přesto se plná nadšení vrhla na focení v rouše Evině pro magazín Closer.

Sumu blížící se k 300 tisícům korun za operaci zaplatil Daniellin manžel Tony Giles, ale s výsledkem je blondýnka spokojená. „Měla jsem velikost 14, když jsem byla těhotná, a snažila jsem se dostat na velikost 10 díky cvičení. Ale i přesto, že do posilovny chodím často, nedaří se mi získat zpět mé ploché bříško,“ postěžovala si Mason.

„Na operaci jsem šla kvůli vlastnímu sebevědomí a abych vypadala sexy pro Tonyho. Je důležité, abyste vypadala nejlépe, jak to jde, pro vašeho muže. Nahé focení se mi líbilo, cítím se nyní se svým tělem sebejistě,“ dodala modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám