Hlavní obsah
Článek

Ve středu odpoledne se na pražském Andělu sešla řada známých osobností se svými ratolestmi. Důvod k tomu měly opravdu sváteční. V pražském kině Cinestar Anděl totiž proběhla česká premiéra animovaného filmu Medvídka Pú. My jsme se při té příležitosti VIP dětí zeptali, jaká že je jejich nejoblíbenější pohádka.

Děti celebrit v tom měly opravdu zmatek. Syn moderátorky Jany Adamcové (39) Daniel třeba vubec netušil, která je jeho oblíbená pohádková postavička. Pomoci mu musela jeho slavná maminka, která mu napověděla, že je to určitě Otesánek.

To dcera herečky Mahuleny Bočanové (57) Márinka mluvit nechtěla vůbec. Její maminka ale vyzradila, že Márinka pohádky nejen ráda poslouchá, ale také vypráví. „Každý den mi vypráví, co se jí stalo, co zažila. Předělá si to na pohádku a já tak poznám, jestli je něco špatně nebo ne,“ svěřila se Super.cz Bočanová.

Do kina se svými závazky dorazila i herečka Michaela Maurerová (31). A přestože dvojčátka Josef a Magdaléna ještě nemají z pohádek rozum, přesně ví, kdo je jejich favorit. Po svém příchodu do kina se dvojčátka vrhla na plyšového Medvídka Pú. Bylo na nich vidět, že by si jej nejraději odnesla domů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám