Hlavní obsah
Článek

To jsou věci! Nejznámější pohádkový princ Honza Čenský měl v pátek třináctého pěkně namále. Zúčastnil se totiž otvíračky nového pražského holičství pro pány na Praze 1 a bez předchozího varování se dostal pod ruku Yvetty Blanarovičové, která jej v rámci programu před zraky všech přítomných oholila pěkně ostrou břitvou.

Janův obličej sice po celou dobu zdobil jeho typický romantický úsměv a nejevil známky strachu, úplně v klidu ale zřejmě nebyl. „Myslím, že se trochu bál, já teda určitě, ale všechno nakonec dobře dopadlo,“ prozradila s úlevou Super.cz Yvetta.

Herečka a zpěvačka, která má ráda výzvy a nyní by se mohla z fleku živit jako holička, na otvíračce zažila ještě jednu pernou chvilku. V okamžiku, kdy měla hostům zazpívat celosvětově známou hitovku New York, New York, jí odešel mikrofon.

„Spala jsem na pátek jen tři hodiny. Byla jsem unavená, ale nedala jsem se. Nechtěla jsem zklamat. Písničku jsem zazpívala bez techniky a z plných plic. A nakonec to byl, myslím, docela úspěch,“ dodala závěrem.

Reklama

Další články

Načítám