Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Na populárním vyhledávači a srovnávači zájezdů www.TravelPortal.cz jsme objevili výjimečnou šanci, jak se dostat k zájezdu do některé z oblíbených destinací zdarma. Každý, kdo si koupí jakýkoli zájezd na www.travelportal.cz, může vyhrát druhou dovolenou zcela zdarma. Stačí, když pošle SMS se soutěžním kódem a každý den!, po celou dobu trvání soutěže je ve hře.

Kupte si zájezd online a vyhrajte druhý zdarma!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Je to tak – za jeden jakýkoli koupený zájezd dává tenhle skvělý portál šanci vyhrát každý den. Jestli čekáte na Last Minute a plánujete právě teď koupit dovolenou, podívejte se na zájezdy. Šance vyhrát je velká!

Vybírat a objednávat zájezd přes Travelportal.cz je zábava!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na portálu nás zaujalo hned několik příjemných vlastností. Za prvé, jako prakticky jediný portál na trhu u každého zájezdu uvádí, která cestovní kancelář jej pořádá. Můžete nabídku okamžitě porovnat s nabídkou na jejím webu či tištěném katalogu. Hlavně se ale vyhnete nepříjemnému překvapení, které vás čeká na většině jiných podobných serverů, kdy v podstatě až ze smlouvy zjistíte, že jedete třeba s cestovní kanceláří, se kterou nemáte dobré zkušenosti.

Nejčerstvější, a tudíž nejlevnější!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

O peníze jde, zvlášť dnes, až v první řadě, že? Zjistili jsme, že Travelportal.cz umí několikrát denně doplňovat a upravovat nabídky cestovních kanceláří. A ceny jdou dolů s tím, jak se blíží termín zájezdu. Výsledek? Tady je to nejlevnější.

Vida, hledat zájezd můžeme třeba i podle počtu dětí.

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Určitě to znáte, když hledáte ten nejlepší zájezd. Porovnávat jednotlivé hotely a místa je občas zkrátka otrava. Potěšilo nás, že na Travelportalcz si můžeme vybrané zájezdy hezky porovnat v jednom okně. Příjemné. Stejně jako to, že jsme si zájezd mohli hledat třeba i podle počtu dětí a nemuseli se pak přehrabávat v hromadě zájezdů, které opravdu nejsou pro rodinnou dovolenou ideální.

Další články

Načítám