Hlavní obsah
Článek

Největší hvězda festivalu Benátská noc má skutečně hvězdné požadavky. Z toho, co všechno Bryan Adams požadoval, se organizátorům zatočila hlava.

"Zajistit všechno potřebné dle požadavků managementu Bryana Adamse není jednoduché, ale už máme všechno připravené. A to včetně jeho vlastní kuchyně, do které si veze svého kuchaře. Proti tomuto požadavku byla stovka bílých ručníků jednoduchým úkolem," prozradil ředitel festivalu Pavel Mikez.

"Bryan Adams sám má minimum požadavků, ale jeho doprovodná posádka má seznam jak pro měsíční nákup pro velkou rodinu. Jen přenocování jsme řešit na místě nemuseli. Ubytován bude v Praze v hotelu prestižního světového řetězce u Vltavy," upřesnil.

Festival začíná už příští týden slovenským čtvrtkem kapelami Horkýže Slíže, No Name nebo Peterem Nagyem. Hlavní hvězdou pátečního programu je právě Bryan Adams.  Na jeho koncert se instaluje LEDková obrazovka o velikosti 16x8 m dovezená speciálně pro tento koncert z Německa, techniku přivezou tři kamióny.

Organizátoři počítají s 20-25 tisíci návštěvníky, pro které bude v novém místě konání festivalu ve Vesci v Liberci připraveno dobré zázemí s kvalitním občerstvením a službami.

Reklama

Další články

Načítám