Hlavní obsah
Článek

Oblíbení herci Pavel Liška, Bob Klepl a Josef Polášek se rozhodli ukázat především ženské části národa v plavkách. Pokud by je ale někdo obviňoval z exhibicionismu, asi by se pletl. Protože si oblékli modely jako z první republiky, ukazují nám maximálně tak stehna nebo ve dvou případech také chlupatou hruď a jen náznakem i to, že nejsou holčičkami. Třeba takový Liška slečnou rozhodně ani náhodou není. Podívejte se sami do fotogalerie!

Pánové se k pózování rozhodli kvůli propagaci audioknihy Tři muži ve člunu, kterou společně namluvili. Humoristický román Jeroma Klapky Jeroma nemohl získat lepší hlasové obsazení!

„Myslím, že se sešli tři „rétorici s dyslexií“, prakticky na úrovni pana Lukavského, ale s obrovským duchovním nitrem. Oba své kolegy léta znám a bylo mi s nimi dobře,“ řekl k práci s nadsázkou Bob Klepl. Josef Polášek si pochvaloval nejen oba herecké partnery, ale i režiséra Františka Špergra.

„Miluji tu část, kde se snaží chlapci naložit na loď a mám rád také přípravu a meditace, kterými je protkána celá kniha. V současné hektické době jsou Tři muži ve člunu meditace a báseň,“ dodal Klepl. Dramatizovaná četba na dvou cédéčkách v netradičním podání tří oblíbených vtipálků vychází v září.

Reklama

Další články

Načítám