Hlavní obsah
Článek

Když nedávno přišla hvězda Cest domů Jitka Smutná s přiznáním, že již deset let dává před muži přednost lásce ke stejnému pohlaví, udělala to hlavně proto, že má pocit, že společnost stále ještě jinak orientované ženy nepřijímá. Odhalení soukromí jí ale také ulevilo na duši a vypadá nyní uvolněně. Navíc od té doby výrazně zhubla, šla na blond a neskutečně se podobá Janě Preissové, hvězdě filmu Jak vytrhnout velrybě stoličku, před deseti lety.

A to je přitom dámě, která je stále vdaná a má dvě děti, šedesát let. Ani ve čtyřiceti nebyla zdaleka tak půvabnou ženou, jakou je dnes. Jitka, jež žije se spisovatelkou Petrou Braunovou, vedle své životní lásky doslova rozkvetla. Pryč je malá vynervovaná kulička, jak si herečku pamatujeme z mnoha televizních inscenací.

Smutná shodila přebytečná kila, udělala blonďatý nálet na svou hlavu a vypadá senzačně. Navíc, když se usměje, je vidět, že celá září. Konečně je šťastná.

Televizní a divadelní herečka byla hostem pořadu Nikdo není dokonalý Jiřího Krampola (85) a diváky spolu s Davidem Suchařípou, který si nedávno přivodil úraz nohy, neskutečně bavila.

„Jituška je hotový poklad. Je málo kolegyň, které mám stejně tak rád, jako ji. Je nesmírně milá, vtipná a obětavá. A že má jinou orientaci? No a co? Kdo to v jednadvacátém století řeší?“ kroutí hlavou moderátor pořadu, jenž v premiéře uvidíme na podzim.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám