Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jsou filmové postavy, na které se nezapomíná. Jednu takovou ztvárnil i dnes čtyřiapadesátiletý Michael Clarke Duncan, který v pátek v noci utrpěl infarkt. Jeho tvář a především vysokou a mohutnou postavu si snad každý spojí s hodným ‚obrem‘ Johnem z filmu Zelená míle. Duncan byl po srdečním záchvatu převezen do nemocnice v Los Angeles. Jeho stav je nyní stabilizovaný nejspíš i díky bleskovému jednání jeho přítelkyně.

Herec je stále hospitalizován, ale očekává se jeho plné uzdravení. Vděčit za to údajně může své partnerce a účastnice reality show The Apprentice Omarose Manigault-Stallworth (38), která v pátek u herce v jeho losangeleském domě kolem druhé hodiny ranní zaregistrovala prudký atak, a proto okamžitě provedla resuscitaci.

Hercova mluvčí pouze potvrdila, že byl herec hospitalizován, ale žádné bližší informace k případu neuvedla. Podle režiséra filmu The Challenger Kenta Morana, kde nyní Duncan hraje hlavní roli, působil herec naprosto zdravým a svěžím dojmem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám