Hlavní obsah
Článek

Víte, který český zpěvák je nejčastěji využíván do rolí předskokana před vystoupením světově úspěšných interpretů? V současné době je to jednoznačně Ben Cristovao (36).

Po vystoupení před koncertem rapera Pitbulla odstartuje zítra čokoládový zpěvák společně s The Glowstick koncert známé kapely Far East Movement. O tom, že si čtveřice asijsko-amerických electrohoperů nemohla vybrat lepší předskokany, není pochyb. Česká produkce slibuje energické vystoupení, během kterého představí písně z nové desky.

„Sáhneme do nových stylů a přineseme do Čech zase něco nového. Kdo slyšel song „Prdel“, už ví, že tohle album bude jiné,“ avizoval už před časem kanadský producent a polovina uměleckého dua The Glowsticks Verse-Atile. A právě zmiňovaná píseň s jadrným názvem bude jednou z těch, které v Roxy zazní poprvé live.

„Song „Prdel“ vznikl z recese, rozhodně jsem neměl v úmyslu se vytahovat. Prostě jsem si jen udělal legraci ze všech lidí, co kritizují cizí tvorbu, aniž by sami něco dělali... O to víc mě překvapilo, jaký měl u lidí úspěch. Fakt jsem nečekal tak pozitivní reakce, ani to, že si ho přehraje milión lidí,“ přiznává Ben Cristovao.

Na koncert se pečlivě připravuje nejen osazenstvo předskokanů. I samotní Far East Movement už pilují ty nejlepší hity. Letos tu vystoupí totiž podruhé – a nově v Praze představí skladby ze svého posledního alba Dirty Bass.

„Už se do Prahy moc těšíme! Minule jsme tady byli s LMFAO a ta vaše energie byla úžasná. Teďko přijedeme s osazenstvem Dirty Bass crew. Budeme tam mít tři MCs a DJe a do toho budou i živé nástroje, takže to bude pořádná jízda.“

Pražský koncert Far East Movement, který odstartuje Ben Cristovao a The Glowsticks, má tak všechny předpoklady stát se klubovou událostí léta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám