Hlavní obsah
Článek

Ve svém věku se Sophia Loren (89) stále obléká jako mladice. Krátká minisukně, hluboký dekolt a výrazné líčení. To pro tento sexsymbol šedesátých let není žádný problém.

Stále krásná Italka se objevila na akci krátce po dokončení dvoudílného televizního filmu Můj dům je samé zrcadlo, oděná do černého kostýmku, který upozorňoval na její bujné poprsí. Když hvězda usedla na křeslo, všem přítomným se zatajil dech. Zřejmě si neuvědomila, že má příliš krátkou sukni na to, aby si mohla dovolit dát nohu přes nohu. Bez okolků hovořila o filmu a tvářila se jakoby nic. Je otázkou, zda o svých odhalených partiích věděla.

Sophia Loren je typickým příkladem chudé vesnické dívky. Jako „ošklivé káčátko“ se stala jednou z nejkrásnějších a nejrespektovanějších hereček Itálie a posléze i celého světa. „Jako sexsymbol se musíte narodit. A pak jím budete i ve stovce. Svůdnost nebo, chcete-li, sex-appeal vychází z nitra ženy, nemá to moc co dělat s jejími vnadami, stehny či našpulenými rty,“ říká s typicky širokým úsměvem stále sebevědomá herečka. V roce 2008 se dostala mezi desítku nejkrásnějších žen světa a dokázala, že i v pokročilém věku lze ohromit fyzickou krásou a zvítězit i nad o dvě generace mladší konkurencí.

Je tedy zřejmé, že Sophia má v mužských řadách mnoho příznivců, kteří její malá šlápnutí vedle jen přivítají.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám