Hlavní obsah
Článek

NeVyVolená Věra Patt, účastnice první řady primácké reality show VyVolení, rozlítila svou mateřskou televizi. Žena, která nedávno pořádala ostudnou taneční párty, jež skončila s mnohamiliónovými dluhy, totiž slibovala partnerům a sponzorům, že budou mít reklamu ve VIP zprávách a Top Staru. A to se Primě hrubě nelíbí!

„Nabízíme propagaci ve spojení s akcí Welcome To The Party! na TV Prima - VIP zprávy a Top Star,“ stálo v informacích, kterými lákala Patt potencionální investory. Jenže nic takového nemohla splnit. Ledaže by si na Primě zaplatila reklamu. Proto se televize zlobí, že se dnes patrně již zkrachovalá dýdžejka oháněla jejími pořady. „Účinkující z žádného pořadu nemůže garantovat reklamní či jiné plnění třetím stranám, pokud to není součástí dohod s televizí,“ uvedl tiskový mluvčí Primy Marek Winkler. A o žádné takové dohodě na Primě nic nevědí. Patt tudíž patrně sprostě lhala. Třeba i v tom, že už má prodáno několik tisíc lístků a že diváků bude až deset tisíc. Přitom jich byla jen hrstka.

Výstřední blondýna podle dokumentů, jež má naše redakce k dispozici, slibovala také loga sponzorů v inzerátech a na materiálech na tiskových konferencích. Jenže žádné tiskovky ani reklama na akci v tištěných médiích se nekonaly. Podle našich informací jsou někteří partneři zoufale produkčně i finančně připravené akce připraveni bránit se podvedení i soudně. „Smlouvu se sliby podepsala, je tudíž závazná,“ tvrdí jeden ze sponzorů, který ale nechtěl uvést své jméno.

Mezi poškozenými jsou desítky lidí. Věra Patt zatím tvrdí, že všem do poslední koruny zaplatí. Z čeho, když na vstupném vybrala jen pár drobáků, jelikož v hale bylo jen pár desítek až stovek kamarádů účinkujících a pouze několik málo platících hostů, to stále nikdo nechápe.

Reklama

Další články

Načítám