Hlavní obsah
Článek

Ještě před pár dny byl účastník Česko Slovenské SuperStar Honza Bendig (30) oficiálně tvrdým heterosexuálem, po našem odhalení, že má milence, se ale přestal skrývat, potvrdil, že miluje muže a začal se chovat jako otevřený gay. Konečně tak může bez skrývání svému partnerovi Davidu Zurickovi (21) projevovat lásku. Máme exkluzivní snímky!

„Honzík ve čtvrtek slavil narozeniny svojí expartnerky Mirečky. Ale brzo je vyhodili, a tak se přesunuli do baru Singles v Holešovicích, kam většinou chodí nezadaní všech sexuálních preferencí. Honza s Davidem se ale chovali velmi zadaně. Vykusovali si hlavy a Honzův přítel a manažer v jedné osobě olizoval ještě jednoho z návštěvníků,“ popsal nám přímý svědek vzplanutí citů Bendiga.

Podle něj se Honzík usmíval na všechny strany a radoval se, že už se nemusí schovávat za nálepku chlapáka. „Choval se snad nejzženštileji, jak jsem to kdy u gayů viděl. Tancuje jak holka, chová se jako holka. Co je ale nejhorší, je naprosto pod vlivem svého kluka. Snad neskončí špatně,“ dodal svědek.

Důležité je, že se díky našemu serveru, který Bendigovi jako první uvolnil ruce a umožnil mu přiznat barvu, mladému a úžasnému zpěvákovi začalo lépe dýchat. Snad bude mít štěstí v lásce i práci a neskončí, stejně jako většina jeho kolegů, v zapomnění.

Reklama

Další články

Načítám