Hlavní obsah
Článek

Do Turecka už nikdy více! S tímto verdiktem se nedávno vrátila z týdenní dovolené v Alanyi jedna z mediálně nejsledovanějších českých zpěvaček současnosti Marie Pojkarová (68), která se před dvěma lety stala internetovou superstar díky „ulítlému“ videoklipu k písni Pejskové se koušou. Chtěla si odpočinout, místo toho prožila peklo. Aspoň ale konečně ukázala, co jí roste na hrudníku a také si přivezla neobvyklý talisman.

„Odjížděla jsem tam v domnění, že se skvěle pobavíme a vykoupeme, ale sotva jsme vystoupili z letadla, bylo všechno jinak,“ prozradila nám Marie, která se do Turecka vydala se synem Vilémem, televizní kartářkou Helen Silvan a zpěvačkou a moderátorkou Českého rozhlasu Janou Chládkovou.

Několikrát ji natáhli prodavači, portýr ji navíc zničil drahou láhev ginu. Přišla o pěkných pár tisíc. K tomu ještě v hotelovém pokoji nefungovala klimatizace.

„Uklízečka nám také neměnila ručníky a každý den ve tři hodiny ráno začali Turci vyřvávat do amplionů svoje modlitby, které se rozléhaly několik hodin v kuse po celé destinaci, a tak jsme nemohli spát,“ postěžovala si Pojkarová. Jejího synátora, jenž bydlel v jiném hotelu, zase odmítala ochranka pouštět za zpěvačkou. Zkrátka pořád něco, dovolená plná potíží.

„Přístup do moře byl také špatný – dva až tři metry se scházelo po kamenech, pak najednou nastal absolutní propad. Zpátky na břeh jsme se dostávali obtížně,“ zoufá si Pojkarová, která se na odlet zpět do domoviny hrozně těšila.

„Do Prahy jsem si přivezla alespoň jeden vtipný a kuriózní talisman. V supermarketu jsem objevila zvláštní rajče, které připomínalo mužské přirození i se šourkem. Na hotelu jsem si ho nafotila na památku a krátce po příjezdu domů jsem ho raději snědla dřív, než se stihlo zkazit,“ dodala známá recesistka.

Reklama

Další články

Načítám