Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je jí dvaadvacet, má tvář i hlas anděla a za uplynulý rok se dostala na vrchol žebříčku nejvíce vydělávajících pěveckých hvězd do třiceti let. Podle magazínu Forbes se svými výdělky 57 miliónů dolarů překonala řadu dalších známějších hvězd jako jsou Rihanna (36), Lady Gaga (38), Katy Perry (39), Justin Bieber (30) a mnoho dalších. Onou převážně v USA populární umělkyní je Taylor Swift.

Americká zpěvačka má za sebou veleúspěšný rok, její desky Taylor Swift, Fearless a Speak Now se staly čtyřikrát platinové. Velkého uznání se dočkalo i její turné.

V první pětce nejvíce vydělávajících mladých hvězd je pouze jediné mužské jméno. Je jím podle očekávání kanadský zpěvák Justin Bieber, který si přišel na 55 miliónů dolarů. Další příčky pak obsadily popové sexy provokatérky Rihanna, Lady Gaga a Katy Perry. Rihanna si vydělala 53 miliónů dolarů, Lady Gaga o milión méně a Katy Perry si přišla na 45 miliónů dolarů.

Reklama

Další články

Načítám