Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Půvabná tenistka Daniela Hantuchová (29), která je v současnosti 33. nejlepší světovou hráčkou žebříčku WTA, odhodila stud a svlékla se ze svého tenisového úboru. A to rovnou úplně donaha, aby mohla nafotit snímky pro sportovní magazín ESPN Body Issue pro letošní rok. Rozhodně nebyla sama. K Hantuchové se přidalo dalších 26 světových sportovců, kteří dali na odiv svá svalnatá těla.

V případě Hantuchové se nejednalo o první profesionální focení. Díky své půvabné tváři i výšce přes 180 centimetrů si přivydělává rovněž jako modelka. Ačkoli je Daniela na fotce nahá, poprsí i intimní partie zůstávají skryté.

Samotná tenistka se svěřila magazínu, že nejraději má na svém těle nohy, za jejichž vzhled vděčí genům po rodičích. Její maminka má prý krásné nohy a dlouhé jsou pak po tatínkovi, který byl hodně vysoký.

Co se stravování týče, Hantuchová se prý příliš nehlídá. Díky běhání na kurtu může jíst hodně a všechno včetně sladkostí, které má ráda. Pozor si dává jen před zápasy, jinak se omezovat nemusí.

Reklama

Další články

Načítám