Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Diváci oblíbeného seriálu Vyprávěj se mohou těšit nejen na zbrusu nové díly, ale také na nové tváře. Jednou z nich i herec Martin Kraus (29), jemuž role hned ze začátku předepsala se svléknout a své tělo předvést jen v retro plaveckém úboru. Ten ostatně předvedli všichni včetně hlavní hrdinky Andrey Kerestešové (39), která vypadá v jednodílných kytičkovaných plavkách a obřích brýlích neuvěřitelně.

V seriálu si Kraus zahraje nemanželského syna Tomáše Töpfera alias Václava Hory, ne právě vzor ctností Vaška juniora. Toho, jak si diváci pamatují, si jeho otec vzal pod ochranná křídla, aby nelajdačil a dostudoval. Hned jedno z jeho prvních natáčení se odehrávalo v Chorvatsku, kam z Čech vyrazila opravdu pořádná výprava.

„Na natáčení se vydalo celkem 63 lidí z Čech, také 12 Chorvatů a 50 komparzistů. Z Prahy se přivezla 3 dobová auta, která musela jet na odtahovce. Jednalo se o stařičkou Dacii 1300, Ladu a Škodu 105 včetně jednoho přívěsu. Vozy nebylo možné najmout na místě natáčení, protože se natáčelo i po cestě. Štáb si vezl také část vybavení rekvizit na pláž,“ popsal situaci jeden z členů početné výpravy.

Reklama

Další články

Načítám