Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Utíkají vám myšlenky na dovolenou? Tak běžte za nimi! Osvěžující horský vzduch, šplouchání vln a magické večery v nových krajinách, to jsou přání, o kterých nemusíte jenom snít. Největší vyhledávač slev Skrz.cz vám dokáže, že letos si dovolenou opravdu budete moci dovolit. Ať už vás láká moře, hory nebo krásy Čech, máme pro vás pobyty, které nezruinují váš rozpočet.

Nízké Tatry – pohádková krajina slovenských hor. 5 dní jen za 1977 Kč namísto původních 3331 Kč!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dopřejte si zasloužený pětidenní relax na Slovensku v hotelu Barbora ve vesničce Vyšná Boca jen za 1977 Kč namísto původních 3331 Kč! Lesy, vodopády, ledovcová plesa – Nízké Tatry jsou výkladní skříní slovenských přírodních krás. Čekají na vás scenérie, při nichž má 9 z 10 lidí pusu dokořán. V okolí se nachází například známá vodní přehrada Liptovská Mara a mnoho dalších výletních cílů.

Chorvatsko – známé a stále objevované. Dopřejte si dovolenou u moře a ušetřete přes 3000 Kč!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Může být důvěrně známé, přesto dokáže překvapit stále něčím novým – Chorvatsko. Nyní za ještě dostupnější ceny, dovolte si luxus bez výčitek. Užijte si osmidenní pobyt v oblíbeném letovisku Makarská za 6693 Kč místo původních 9999 Kč. Až 2 děti do 12 let mají pobyt na pokoji s rodiči zdarma. Moře, západy slunce, výlety, mořská kuchyně. Už cítíte písek pod chodidly?

Itálie – olivovníky, azurové moře, pohoda a sluníčko na 13 dní. Za 4090 Kč!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nachytejte bronz pod italským nebem. 13 dní na poloostrově Gargano za 4090 Kč! Cena zahrnuje ubytování, dopravu a polopenzi. Jen si to představte - prosluněná Itálie s azurovým mořem, vůně citrusů a všudypřítomná bezstarostnost. PS: Oblázkové pláže jsou jen 50 m od rekreačního areálu Villaggio Riccio, tak šťastnou cestu!

Vysočina - to není země, to je zahrádka…

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Všude dobře…v Čechách nejlépe. Alespoň pokud je řeč o areálu Medlov v samém srdci Českomoravské vrchoviny, kde vás rozmazlí snad i proti vaší vůli. A za polovic! Užijte si 2 nebo 6 nocí s předplaceným kreditem 2000 Kč na libovolné wellness procedury. Načerpejte síly v krásné přírodě a navštivte historické památky, kterých je v okolí nespočet.

Jindřichův Hradec – ráno masáž, odpoledne procházka přírodním parkem Česká Kanada…

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zregenerujte tělo i mysl v jednom z nejmalebnějších českých měst – v Jindřichově Hradci. Prožijte romantický víkend s masáží a kulturou jen za 2599 Kč. Těšit se můžete i na staročeskou kuchyni, wellness centrum a regenerační masáž, která je v ceně pobytu. O požitky smyslů se postará také přírodní park Česká Kanada, gotický hrad a renesanční zámek. V Jindřichově Hradci jednoduše zapomenete na všední starosti.

Další články

Načítám