Hlavní obsah
Článek

Konečně se na něj zase usmálo štěstí! Mladý Sova z Nemocnice na kraji města, herec Ladislav Frej (82), před necelými pěti lety málem kvůli žalu nepřežil smrt své milované manželky Věry Galatíkové (†69), kterou zabila neléčená rakovina plic. Kdo by však čekal, že Frej hodí flintu do žita a už nikdy nevezme žádnou ženu před oltář, ten by se pletl. „Chystám svatbu!“ hlásá teď nadšeně do světa populární herec.

Ten již tři roky chodí s přítelkyní Gábinou Mrkvicovou (47) a i když doteď myšlenky na další ženitbu odmítal, nakonec přece jen láska k ní zvítězila. Dvojice se dohodla na veselce s tou podmínkou, že k ní dojde hned poté, co Frej prodá dům v Hostivicích u Prahy, kde s Galatíkovou žil, a najdou si společné bydlení.

„Dům je moc velký pro dva lidi, na zahradě práce od rána do večera, to není nic pro nás,“ řekl Blesku pan Ladislav. Nové bydlení by mělo být někde u lesa, aby mohl chodit venčit svou fenku, knírače Julču.

Pak už dojde k tolik očekávané svatbě. Sám Frej svou zesnulou ženu natolik zbožňoval, že by snad nikdy další lásku už nehledal. Nesmírně chápající a tolerantní Věra Galatíková, jež mu během života odpustila i řadu nevěr, ho ale sama zapřísahala, ať nezůstává sám a někoho si najde.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám