Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Kontroverzní manželce herce Jiřího Krampola (85) Haně Krampolové (†59) asi definitivně kape na maják. V den manželových narozenin prošla velkou proměnou, když se předvedla hned v několika hodně ulítlých parukách. Nevědomky se také pochlubila svými kalhotkami s kytičkami a také bříškem. Podívejte se na rozsáhlou dokumentaci ve fotogalerii!

Hanka chtěla udělat svému milovanému Jiříčkovi radost. A tak si v den jeho 74. narozenin rozhodla trochu zablbnout. U svého dvorního kadeřníka Martina Žifčáka, který jí už před nedávnem udělal pozoruhodnou kompletní proměnu, si vyzkoušela vizáž laciné lehké holky i extravagantní dámy z vyšší společnosti. S líčením a výběrem garderóby jí pomáhala Anife Vyskočilová s Naděždou Krupskou.

„Tu svou předchozí vizáž jsem už musela zrušit. Objevily se ženské, které mi to záviděly. Teď ale možná použiju některou z těch paruk a budu s tím chodit venku,“ smála se Hanka. Ta byla nedávno obviněna z trestného činu nebezpečného vyhrožování, když neustále bombardovala bývalou kamarádku Janu Szabovou výhružnými esemeskami. „Kombinace stresu, prášků a alkoholu udělala svoje. Dělám všechno pro to, abych se z problémů dostala. Nejsem ještě vůbec v pořádku, ale snažím se nějak zabavit, abych nemyslela na blbosti,“ přiznala nám upřímně Krampolová.

Hanka se i s manželem právě vrátila z dovolené v Bulharsku. „Prvních pár dnů byly v moři velké vlny, tak se tam nedalo koupat. A to příšerné vedro! Spálila jsem se. Jiříčka to tam nebavilo, horko nemá rád a neměl tam partnera na tenis. Já sama dostala na cestu od doktora Cimického jen slabá antidepresiva, kdyby přišla úzkost. Byly to takové lentilky a použila jsem je jen dvakrát. Můj stav se pořád zlepšuje,“ pochlubila se ještě předtím, kdy mimoděk vystavila k obdivu i své spodní prádlo a pupík.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám