Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Kamil Střihavka (59) před čtrnácti dny zkolaboval v důsledku vyčerpání organismu. Místo na koncertě skončil na kapačkách v nemocnici. Přestože se zhroutil již poněkolikáté, své pracovní a životní tempo nezvolnil. Do konce května má jen čtyři volné dny.

"Já odpočívat neumím. Ale jsem v pořádku a zdravý," řekl Super.cz legendární představitel Ježíše. Když nevystupuje v muzikálech Jesus Christ Superstar a Robin Hood, koncertuje se svojí kapelou Leaders! "A v červnu začínáme turné s Michalem Pavlíčkem a Otou Balagem k novému DVD kapely BSP," vypočítal své aktivity nepoučitelný zpěvák.

Střihavku pronásledují zdravotní problémy od léta 2009, kdy skončil v nemocnici dokonce s podezřením na srdeční příhodu. Následovaly záněty průdušek a hrtanu a také zhroucení z vyčerpání.

"Tohle bych nechtěl rozebírat. Jsem v pohodě," tvrdil zpěvák, když jej Super.cz zastihl na vernisáži ilustrací k fantasy a sci-fi v klubu Rock café. Střihavka je velkým sběratelem filmů s touto tematikou. "Chtěl bych být neohrožený bojovník s obrovským mečem na zádech a v podstatě nesmrtelný," zasnil se. Život ale není pohádkový příběh, takže by se místo snů o nesmrtelnosti měl věnovat udržování své opotřebované tělesné schránky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám