Hlavní obsah
Článek

O Katce Sokolové (35) slýcháme v Čechách stále méně. Není divu, neboť kráska funguje čím dál častěji jako modelka ve Francii.

„Cítím se tam hrozně dobře a mám to prostředí moc ráda," svěřila se nám Kačka. Nejenže se zde schyluje k focení francouzské mutace známého dámského časopisu, ale už si ji žádají ti nejlepší fotografové světa.

Před nedávnem například fotila se známým umělcem Francois Berthierem, před jehož objektivem stál například Ronnie Wood z Rolling Stones, Jason Priestley ze seriálu Beverly Hills 90210, režisér Steven Spilberg, herec Tom Hanks nebo dokonce Shakira a Lady Gaga.

„Ke spolupráci došlo vlastně úplně nečekaně. Byla to hrozně rychlá akce. Byla jsem na castingu a následně mi volal můj pařížský booker, že mám domluvené focení," říká Kateřina a jedním dechem nadšeně dodává: „Během focení ten člověk působil velmi nenápadně a mile. Dobře se s ním pracovalo. Až večer jsem si ho proklepla na internetu a nestačila jsem se divit."

Ukázalo se, že pravidelné návštěvy oblíbeného fitness centra v obchodním centru na Smíchově se vyplatily. Díky poctivě odvedené práci v kardio zóně je boubelka Sokolová už dávno minulostí a modelčinu postavu oceňují i velcí profesionálové světa modelingu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám