Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Anglická topmodelka Kate Moss (50) s manželem Jamie Hincem (43) sice nezvolili příliš originální dovolenkové letovisko, ale to jim vůbec nebrání v tom, aby se pořádně vyřádili. Saint Tropez na jihu Francie, kde manželé pobývali, spolu s plážemi na floridském Miami je totiž každé léto nejspíš místo s největší koncentrací světových celebrit. Modelka a její kytarista ze skupiny The Kills však ani nevnímali, co se děje kolem nich, sami si vystačili dokonale. Neustále spolu laškovali, tančili, objímali se a líbali.

Kate je známou milovnicí plavání a především skoků do vody. Svou vášní nejspíš dokázala nakazit i Jamieho, když jej několikrát chytla za ruce a vrhla se s ním z luxusní jachty do mořských vln. Saint Tropez má přitom modelka v oblibě, minulý rok zde trávila dovolenou úplně stejným způsobem. Po zkušenosti s paparazzi se však letos oblékla dokonce do jednodílných plavek. Loni totiž skákala z jachty pouze v titěrných plavkových tangách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám