Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Markéta Mayerová je v poslední fázi hubnutí. "Už má dole devatenáct kilo a moje konečná meta je mínus dvaadvacet," řekla Super.cz blondýnka, která se přes výraznou redukci váhy ještě neodhodlala změnit šatník a odmítá se objevit v plavkách.

"Já jsem typ člověka, který se stydí i sám před sebou v koupelně. Sice mám i dvojdílné plavky, ale nosím přes ně koupací hábity. Známí mi dokonce říkají, že jsem úplný blázen, když se koupu oblečená," dodala Markéta.

"Musí se mi něco stát nejen s tělem, ale i s hlavou. Třeba se to na stará kolena změní. A že se už ta stará kolena rychle blíží," smála se Mayerová, která se aspoň konečně chystá obměnit svůj šatník.

"Slibuju, že příště už mě potkáte třeba v šatičkách na ramínka. Ale budou po kolena, žádné mini. A také ještě musím počkat, až se mi úplně zahojí jizvy po operaci křečových žil," upřesnila.

My ovšem víme, že Markéta pojede se svým kamarádem Martinem Francem k moři do italského Caorle, tak věříme, že se nám podaří získat i nějakou její fotku v plavkách.

Reklama

Další články

Načítám