Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdo nosí v létě spodní prádlo, měl by na něj raději zapomenout. Tento trend prosazují už skoro všechny české herečky a modelky. A sami jsme se přesvědčili, že to nebyla jen věc karlovarského festivalu, kde už začaly celebrity chodit málem nahé.

Bez spodního prádla, v kratičkých šortkách a obtaženém tílku jsme potkali i vnadnou modelku Dominiku Mesarošovou (38) v jednom z pražských klubů. "Bez spodního prádla je mi v létě příjemněji. I v zimě chodím raději bez podprsenky, protože mě škrtí. To už ale kalhotky většinou nosívám," řekla Super.cz.

Pány jistě potěší, že Dominika je stále bez partnera, takže by u ní mohli mít šanci, i když sama tvrdí, že momentálně na muže nijak zvlášť nemyslí. "Věnuji se sama sobě a svému nejnovějšímu projektu Pojeď s Dominikou k moři, který pořádám pro dívky od osmnácti let, které by chtěly poznat mě a svět modelingu," uzavřela Dominika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám