Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do českých kin právě přichází film o partičce striptérů, ale i v Praze se chlapci, kteří se na pódiu svlékají, slušně uživí. Super.cz se zeptal jednoho z nejdéle sloužících striptérů v Česku, jak se dostal ke své profesi, kolik mu vynáší a jak mu to klape s partnerkami.

Mladý muž, jenž si zvolil umělecké jméno Sabri, se striptýzem živí už třináct let. "Přišel jsem do Prahy, neměl ani kde přespat a živil jsem se různými pracemi na stavbě. Pak jsem potkal kamaráda, který mne dostal do branže," vyprávěl Sabri.

Svoji práci si chválí a tvrdí, že ji bude dělat tak dlouho, dokud po něm budou ženy toužit. "Musím si samozřejmě udržovat tělo, dobře tančit a vymýšlet si stále nové choreografie," vysvětlil. Kromě normální mzdy si prý hodně slušně vydělá i na dýškách. "Když se publikum hodně rozparádí, mám za trenkami během vystoupení i tři tisíce korun," přiznal.

Partnerský život ovšem ideální nemá. "No, ony to ty holky nemají lehké spíš se mnou a mojí profesí. Těžko se srovnávají s tím, že pracuju hlavně po nocích," upřesnil. Měl by raději chodit s dívkami, jež mají stejnou profesi, on ale dává přednost vysokoškolsky vzdělaným ženám. "Má poslední přítelkyně byla programátorka," upřesnil.

Reklama

Další články

Načítám