Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Finalistka Miss Julie Zugarová, kterou spíš než její intelekt proslavila série plastických operací, po kterých má až vulgárně přetékající dekolt, je prý v soukromí pěkná divoška. Její občasný milenec Martin Klušák, loňský finalista Muže roku a také soutěžící z Hotelu Paradise, si pustil ústa na špacír. A povídal opravdu nevídané věci!

„Martin se trochu rozveselil a po pár panácích se svěřil, že Zugarová je v posteli neskutečně dobrá. Prý miluje čuňačinky. Hovořil i o její zálibě v drsnějších praktikách. Říkal třeba něco o fackách,“ řekl Super.cz Martinův kamarád. „Julie také zbožňuje, když se při provozování lásky sprosťačí. Rozhodně to při milování není prkno. Vztah s ní by byl příšerný, ale občasný milostný úlet, v tom je to s ní dokonalé,“ prohlásil prý Klušák.

Když jsme ho s jeho tvrzeními konfrontovali, nebyl schopen slova. „Prosím vás, tohle fakt nepište. Jestli to ale napíšete, uveďte tam, že se k tomu nebudu vyjadřovat,“ řekl nám překvapeně z toho, co se dostalo k nepovolaným uším, a zavěsil.

A proč si vlastně Zugarová, která má ráda movité pány, začala něco se sice pohledným a namakaným, ale chudým policistou? I když přijmeme jako fakt možnost, že věří v pravou nehynoucí lásku a splynutí duší, vysvětlení je asi prosté. „Řekněme, že Martin nepatří, co se choulostivých partií týče, k evropskému průměru. Když řeknete číslo dvacet, je to ještě málo,“ potutelně se usmívá Klušákův kamarád. Sám Martin při finále Hotelu Paradise o sobě mluvil jako o nadprůměrně vyvinutém muži. Julie si ho tedy patrně opravdu vybrala jen proto, že se s ním dobře povídá…

Reklama

Další články

Načítám