Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se dal semifinalista reality show Hotel Paradise, policista Martin Klušák dohromady s vnadnou Julií Zugarovou, netušil, co mu to udělá s hlavou. Finalistka České Miss, která si nechala vytvořit na plastické chirurgii ňadra číslo šest, inspirovala i svého partnera.

Super.cz byl u toho, když podstoupil první zákrok. MUDr. Eva Harapátová, se kterou se poznal díky Julii, mu napíchala do podpaží botox. Samozřejmě, že to nebylo kvůli vráskám. "Pomocí botuloxinu se dá totiž odstranit zvýšené pocení. Julie mi řekla, že je to skvělé, tak jsem to chtěl vyzkoušet. A ani to nebolelo," svěřil Super.cz Klušák, který se po soutěži vrátil k práci policisty a můžeme ho vídat ve službě na letišti, na terminálu 3.

Z toho, že by si z něj kvůli zákroku na plastice dělali kolegové legraci, obavy nemá. "Myslím, že už stačila ta show," míní Martin, kterému se v Dominikánské republice líbilo hlavně posledních deset dní. "Když nás vyhodili z vily, konečně jsme bydleli v pětihvězdičkovém hotelu a konečně tam bylo skvělé jídlo a pití, švédské stoly a jiné drinky než jenom rum, který jsme dostávali v Hotelu Paradise," vzpomínal Martin.

Klušák se na plastice, kde si nechala dělat zákrok i Julie, ptal i po implantátech. "Mám hodně hubená lýtka, nejde to vycvičit. Nešly by tam dát silikony?" ptal se lékařky. Ta mu to ale prozatím vymluvila, protože právě tento typ plastických operací je teprve v začátcích a doktoři v Česku je ještě moc nechtějí dělat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám