Hlavní obsah
Článek

Jitka Zelenková (73) miluje léto, k čemuž neodmyslitelně patří koupání a samozřejmě také plavky. A protože se zpěvačka vždycky pyšnila parádní figurou, obdarovala nás hned několika snímky, na kterých své tělo v dvoudílných plavkách vystavuje slunečním paprskům.

První z roku 1964 zachycuje Jitku ještě jako mladou slečinku s culíky a vznikl na rakovnickém koupališti Tyršák. „Byla jsem tam tenkrát u babičky a dědy a každou volnou chvíli jsem trávila ve společnosti tamních kamarádů,“ připsala k fotce Jitka.

Na dalším snímku, jak se můžete přesvědčit ve fotogalerii, Jitka také není sama. Datován je do poloviny 70. let a na lehátku tam s ní vedle dalších neleží nikdo jiný než Karel Gott (†80), který k velké radosti svých příznivců také sem tam zveřejní opravdu parádní momentky ze soukromého života. Například tu, kde jen v krátkých šortkách trénuje ve své domácí posilovně.

Na poslední památeční fotce je pak zvěčněná pohodička, kterou si zpěvačka před dvanácti lety užívala se svou dobrou přítelkyní Helenou Vondráčkovou (76). Při pohledu na jejich figury je k neuvěření, že dámám tehdy bylo dohromady 103 let.

Reklama

Další články

Načítám