Hlavní obsah
Článek

Sasha Kennedy z anglického Essexu trpí skutečně originální závislostí. Má téměř v jednom kuse žízeň a každý den tak vypije 25 litrů vody. Velkou láhev vody s sebou nosí úplně všude. Důsledkem enormního přísunu tekutin je neustálé chození na toaletu, denně si musí ‚odskočit‘ zhruba čtyřicetkrát. Kvůli své závislosti Sasha dokonce musela opustit i své zaměstnání.

Šestadvacetiletá dvojnásobná maminka říká, že nemá žádný zdravotní problém, až na to, že musí chodit na toaletu i v noci, a to průměrně každou hodinu.

„Když cítím, že má ústa oschla, musím se okamžitě napít, nemůžu se na nic jiného soustředit. Lidé většinou nevěří, že někdo toho může tolik vypít, dokud mě nepoznají. Pak jen nemohou věřit svým očím. Mám žízeň skoro pořád,“ objasňuje Kennedy, které její závislost ztěžuje i péči o dvě malé děti, dvouletou Reggie a ročního Frasera.

Nadměrné pití, které sama nazývá zlozvykem, se u ní začalo projevovat už ve dvou letech, když po svých rodičích stále požadovala napít. To vedlo až k tomu, že ji jako dítě vzali k lékaři. Ten však neobjevil žádnou poruchu či nemoc. V šesti už musela mít Sasha u postele každou noc před spaním velkou láhev vody. Postupně vše vygradovalo až v současný stav. Již několik let musí mít svůj pětadvacetilitrový denní přísun své oblíbené vody v PET láhvi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám