Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Charismatický novácký reportér Tomáš Kraus, který v Televizních novinách pravidelně informuje o kulturních událostech, si během nedávného karlovarského filmového festivalu totálně oddělal svůj nenapodobitelný hlas. „Nemůžu vůbec mluvit. Mám velké problémy, musím na operaci,“ informoval nás sípavě do telefonu.

„Hlasivky jsou můj pracovní nástroj, udělaly se na nich nějaké uzlíky, které je třeba odstranit a budou mi to tam nějak rozšiřovat. To se lidem s hlasem, jako mám já, občas stává. A asi nejde o poslední zákrok, který budu muset v životě podstoupit,“ prozradil muž, který z hlavy během přímých televizních přenosů zásadně nesundává čepici.

Bývalý moderátor již zrušeného pořadu Hvězdný reportér na Nova Cinema má nyní týden dovolenou. „Pak se vracím na obrazovky. Po operaci musím mít dva týdny hlasového klidu. Diváci si ode mě odpočinou,“ pousmál se muž, který se nedávno coby moderátor zúčastnil skandální párty VyVolené Věry Patt, po které zůstaly milióny korun dluhů. „Jako jeden z mála jsem dostal zaplaceno. Peníze mi dal Stano Šimor, který mě do akce uvrtal. Nevím, kde to vzal, ale asi sáhl do vlastní peněženky. K organizaci můžu říct jediné: dělal to asi pomatenec,“ dodal zesláblým hlasem populární moderátor.

Reklama

Další články

Načítám