Hlavní obsah
Článek

Mladší ze sester Middletonových Pippa (40) se v posledních dnech stává terčem fotografů stejně jako samotná Kate, nesoucí již téměř týden titul vévodkyně z Cambridge. Sedmadvacetiletá brunetka na sebe upozornila právě při páteční královské svatbě, kdy všechny okouzlila svým andělským zjevem. Jenže Pippa se začíná pěkně vybarvovat. Po snímku z bujaré oslavy, kde tančí v podprsence s neznámým mužem, se odtajnil i seznam jejích bývalých movitých milenců. Mezi ně patří i příbuzný sira Winstona Churchilla.

Výčet bývalých partnerů a milenců krásné Pippy je bohatý a rozhodně nejde o chudé studenty. V současnosti Angličanka chodí s bankéřem a bývalým hráčem kriketu Alexanderem Loudonem, ale románek si v roce 2009 prožila například také s milionářem a vzdáleným příbuzným sira Winstona Churchilla Alexanderem Spencer-Churchillem.

Jelikož je Alexander synovcem vévody z Marlborough a v žilách mu tedy koluje modrá krev, není divu, že se dvojice dala dohromady na večírku, kam Pippa dorazila v doprovodu své sestry Kate a prince Williama (41). Poprvé se však podle britského deníku Daily Mail potkali na oslavě narozenin společného přítele. Pippa si prý na Alexandera myslela již od prvního setkání. Vztah nakonec vydržel pouze několik měsíců.

Reklama

Další články

Načítám