Hlavní obsah
Článek

Komik a herec Aleš Háma (50) bere svoji manželku do společnosti jen velmi zřídka. Pokud se bojí, že by o něm atraktivní blondýnka Gábina prozradila více, než by si přál, může být ale téměř klidný. I když pár věcí, které jsme o něm nevěděli, Super.cz matka dvou komikových synů prozradila.

Žít s komikem prý taková legrace jako na televizní obrazovce není. "Když ale nemá náladu, tak se buď zavře u sebe anebo odjede na ryby, to je jeho velká láska," prozradila Gábina, které prý manžel občas doma připraví hodně nepovedený vtípek.

"Na jeden takový do smrti nezapomenu. Tehdy jsme měli jen jednoho syna, žili jsme v pronajatém bytě. Dítě spalo, já vyndávala v temné prádelně v noci prádlo a on mne chtěl jakoby přepadnout. Bylo to hrozné. Okamžitě mi naskočil obrovský opar a už jsem odmítla do prádelny vstoupit. Ale odnesl si to, od té doby se musel o praní starat on," svěřila.

Na to, jak je zaměstnaný, se podle ní Aleš dětem hodně věnuje. "Snaží se a kluci se v něm vidí, protože je jim vzácný. Už i ten malý ho kopíruje. Aleš se je nebojí brát ven sám, hodně společně jezdí na ty jeho milované ryby,“ vyprávěla.

I když by se mohlo zdát, že Háma nebude mít problém rodinu uživit, Gábina stále sama pracuje. "Nejsem jen tanečnice. Vystudovala jsem scénografii a teď se věnuji interiérovému designu. Chci být nezávislá," svěřila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám