Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Maminka Jakuba Prachaře, herečka Dana Batulková se po delší pauze vrací na obrazovky v televizním seriálu. Herečce je sice už čtyřiapadesát, ale je hubenější, než byla kdykoli předtím. Vedle o generaci mladších kolegyň vypadá jako holčička těsně před pubertou.

Batulkovou jsme naposledy vídali v seriálu Comeback, jehož další díly se ale přesto, že byl sitcom velice úspěšný, přestaly natáčet. Herečka se tak pravidelně na obrazovkách přestala objevovat. Novou šanci jí dal režisér Jiří Adamec v seriálu Cesty domů. Není jedinou novou herečkou, která se v seriálu TV Prima objeví.

Novou kolegyni bude mít například policejní služebna. Duo Mašek a Vejnar doplní poručík Květa Kučerová, kterou bude hrát Kateřina Hrachovcová.  „Mám radost, že jsem dostala roli Květy. Jeví se jako přísná máma, která samozřejmě brání nejen své děti, ale práva dětí vůbec. Je to jiná role, krásně civilní, než jaké jsem zatím hrála. Musím v ní tlumit své já, a to mě baví,“ říká o roli Kateřina.

Do osudů několika lidí zasáhne dvojice žen. Anička Juklová v podání Báry Seidlové a její matka Dagmar. Právě tu hraje Dana Batulková. „Dagmar je zdravotní sestra, razantní a energická žena, což mě baví, takových rolí před kamerou moc nedostávám. První natáčecí den jsem byla strašně nervózní. Ve všech předchozích seriálech, v nichž jsem účinkovala, jsem totiž byla už od začátku. Ale teď poprvé vstupuju do rozjetého vlaku. Na pana Adamce jsem byla moc zvědavá. Před osmadvaceti lety jsem s ním totiž točila seriál Sanitka, kde mě obsadil do malinkaté roličky. Tak jsme si na ni oba zavzpomínali a zasmáli se, kolik už je to let,“ vyprávěla Dana Batulková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám