Hlavní obsah
Článek

Tohle diváci Televizních novin ještě neviděli. Kamery totiž moderátory zabírají většinu pouze do poloviny těla. A my si toho všimli také teprve nyní. Když sexy blondýnka Michaela Ochoská (39) spolu s Petrem Jáklem uváděla představení nového kanál TV Nova, lezly jí z lodiček dlouhé palce. A vypadalo to dost legračně.

Míša si do pivnice, kde představení probíhalo, vzala sexy koktejlky a střevíčky na velmi vysokém podpatku, které běžně nenosí, aby vedle obrovského Jákla vypadala vyšší. S botkami byl ovšem problém. "Mám hodně malou nohu. Nosím pětatřicítky a tohle jsou šestatřicítky. Jsou mi trochu volné, protože mám i hodně úzké chodidlo. A na vysokých podpatcích se mi noha posunuje," vysvětlovala Super.cz, proč jí vyčuhují z krásných lodiček palce.

Míša spolu s Petrem uváděla nový kanál Fanda, který je určen především mužům. Ale nebojí se, že se od 14. července, kdy začne vysílat, bude kvůli programu hádat se svým partnerem Michalem Exnerem. "Naštěstí máme hodně podobný vkus, takže většinou problém nemáme," řekla.

Na novém kanále budou k vidění akční filmy, detektivní seriály či dokumenty. "A to mě baví daleko víc než třeba romantické komedie," tvrdí moderátorka. Kromě toho se ovšem Fanda zaměřuje na typicky chlapskou zábavu jako je erotika nebo drsné sporty jako je wrestling nebo box. A to opravdu pro moc žen a dívek není.

"I na to mám řešení. Vždycky, když se partner dívá na něco takového, já zamířím do kuchyně a vařím. A tam mám ještě jednu malou televizi," usmívá se Ochotská, která 31. července oslaví s Exnerem roční výročí vztahu, v němž zatím neproběhla jediná hádka, a to ani kvůli přepínání televizního programu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám