Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Reality show Hotel Paradise má na triku další skandál, který by mohl předčit vyhnání soutěžících místní ozbrojenou produkční z Dominikánské republiky.

Objevily se šokující informace, že vítězka Nela Slováková získala výhru 50 000 eur na základě zmanipulovaných výsledků. Podle zdroje z tvůrčího týmu se totiž Slováková sblížila po první polovině soutěže s vlivnou členkou československého štábu. Díky tomuto „podezřelému“ vztahu se prý dvakrát vyhozená Nela vrátila zpátky do hry a ve finále zvítězila.

„Protože o tomhle poměru vědělo dost lidí, došla tato informace také k soutěžícím, a proto už při semifinále valná většina z nich tušila, že vítězství je připravené právě pro Nelu," odhalil zákulisní praktiky jeden ze členů štábu, který si přál zůstat v utajení. „Bohužel jsou soutěžící vázáni roční smlouvou o mlčenlivosti a nikdo oficiálně mluvit nemůže. Dostali by vysokou pokutu," vysvětlil nám náš informátor.

I přes varování jsme pochopitelně oslovili hlavní aktérku tohoto příběhu Nelu Slovákovou, která svůj vztah k produkční ochotně vysvětlila. „Nám soutěžícím, kteří jsme byli ve hře od začátku, se věnoval štáb individuálně. Mě, Nikol a Rockyho, kteří jsme tam byli zavření tři měsíce, občas vytáhli mimo kamery a dodali nám ztracenou energii a vzpruhu."

Slováková je podle svých slov se zmíněnou produkční stále v kontaktu a jejich vztah je výhradně přátelský. „Moc si jí vážím za to, jak mi pomohla. Ty lidi nám dali kus sebe a já nejsem jedna z těch, která by se k nim otočila zády," říká Nela.

Podle našeho informátora měl o údajných zmanipulovaných výsledcích věděl prý celý štáb včetně moderátorek Petry Poláčikové (27) a Martiny Gavriely. Druhá jmenovaná nám řekla jen toto: „Očekávala jsem to. Plno lidí říkalo, že Nelu nemá rádo, ale ona tam jako jediná vynikala. Sama by to ale nedokázala, k výhře jí pomohli hlavně její protihráči.“

Jak se věci doopravdy mají, se tedy nejspíš nedozvíme. Kritici Nelina vítězství připomínají, že podezření na finále vrhá několik skutečností. V okamžiku, kdy hrozilo, že se do vedení dostane Viktor, bylo hlasování zastaveno. V záběrech také chyběl obraz dozorujícího notáře. Nejenže nebylo oficiálně ukončeno hlasování a fanoušci tak zasílali svým oblíbencům hlasy ex post, ale do poslední chvíle chyběl navíc průběžný počet hlasů a byla oznámena pouze umístění soutěžících bez konečného počtu získaných hlasů.

Zástupce televize spekulace o možnosti zmanipulování výsledků kategoricky popřel. „V pořadu Hotel Paradise zvítězila soutěžící Nela Slováková jen a pouze na základě sms hlasování. V průběhu finálového přímého přenosu získala od televizních diváků nejvyšší počet hlasů. Na regulérnost hlasování dohlížel státní notář, notářský zápis máme k dispozici," říká tiskový mluvčí Primy Marek Winkler.

Reklama

Další články

Načítám