Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Hanychová (38) vyrazila po delší době před fotoaparáty médií i se svou mladší sestrou Kordulou Stropnickou (18). Na akci, kde nechyběl ani Agátin syn Kryšpín nebo partner Mirek Dopita, se sestry pořádně vyparádily. „Moje nejmilovanější sestřenice dokázala tak skvěle vychovat svého syna, že ve dvaceti letech otevřel svůj barber shop,“ uvedla Agáta Hanychová k videu z místa konání.

Vždy stylová Kordula se tentokrát postarala také o outfit Agáty. „Když tě oblékne ségra. Konečně nevypadám jak přerostlý puberťák,“ napsala Hanychová k detailům svého dokonale sladěného podzimního outfitu, který pochválily i její fanynky.

Agáta se netají tím, že si občas dopřeje i nějaký ten designový kousek. Její ikonická kabelka od Diora v hnědo-béžových barvách a v hodnotě až sto tisíc korun, byla tentokrát jako dělaná k celému jejímu outfitu. „Já myslím, že všichni ví, že hodně pracuju a jednou za čas se odměním. Já sama,“ řekla Super.cz vtipně Agáta.

Luxusní kousky vynesla i Kordula Stropnická, která se na rozdíl od sestry oblékla do černých barev. Krásná blondýnka už nejednou vytáhla svou stylovou kabelku Louis Vuitton, kterou lze pořídit za několik desítek tisíc korun. Ze šatníku vytáhla také zkrácený bomber s koženými detaily od Givenchy, který stojí okolo šedesáti tisíc korun.

V galerii se podívejte, jak to sestrám slušelo.

Reklama

Další články

Načítám