Hlavní obsah
Článek

Účastnice první řady VyVolených Věra Patt má malér jako hrom! Posledního června se konala v hale pražské hokejové Sparty jí pořádaná Welcome To The Party pro plánovaných deset tisíc lidí. Měla to být taneční akce roku, zatím to ale vypadá, že šlo spíš o trapas desetiletí. V hledišti prý byla víceméně jen hrstka přátel vystupujících, mnoho z účinkujících odmítlo vystoupit kvůli nezaplacení honoráře. Škoda prý jde do miliónů.

„Pomáhal jsem jí v kontaktech s rádii a televizemi. Překvapilo mě, že příliš sází na prodej vstupenek a pak také na to, kolik bude zisk z barů v hale. U takové akce by měl být silný investor. Akce nedopadla dobře, a co se doslýchám z různých zdrojů, na Patt už si pomyslně brousí nůž spousta lidí. Jestli se k dluhům nepostaví čelem a nezačne jednat, obávám se, že ji ukamenují a v Česku už si nevrzne,“ nebere si servítky známý slovenský producent Stano Šimor, jenž proslavil Lunetic a má za sebou práci s mnoha umělci zvučných jmen.

„Vím, že si půjčovala peníze na zaplacení zvukové aparatury i od dýdžejů,“ krčí rameny Stano. Později, když se po ní začali shánět umělci s žádostí o vyplacení honoráře, se podle některých informací raději vypařila.

„Mám informace, že škoda je řádově v miliónech. Osobně jsem jí dal ultimátum do pátku. Pak také začnu jednat jinak. Její skoro podvodnické a arogantní chování k některým lidem je neakceptovatelné,“ uvedl Stano. A podobně se chtějí zařídit i další. Například moderátorka Petra Zajíčková či iluzionista Pavel Dolejška. A nejen oni.

Věra Patt odmítá, že by akci zpackala a za nedostatkem zájmu diváků nevidí nedostatečnou reklamu, ale vedro a začátek filmového festivalu. „Se všemi se vyrovnám a před nikým neutíkám. Zachovám se k nim čestně a na základě jejich faktury jim bude částka vyplacena,“ slibuje. Z čeho, ale pro mnohé zůstává záhadou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám