Hlavní obsah
Článek

Reportér televize Prima Václav Janata asi dlouho nezapomene na zážitek z jízdy závodním speciálem. Možnost posadit se do terénního auta na sedadlo spolujezdce vedle řidiče, expřítele Terezy Pergnerové Adriana Stojkova, se mu naskytla díky primáckému pořadu Na vlastní riziko, v němž, jak už sám název napovídá, odvážní reportéři zkouší, co vydrží.

Ještě chvíli před nasednutím do auta byl Janata v pohodě. „Včerejší trénink jsem absolvoval tak nějak v pořádku, dneska to prý bude ostřejší, tak uvidíme, snad nebudu potřebovat pytlík na zvracení,“ házel kolem sebe vtípky. Kdyby jen tušil...

Po několika kilometrech obtížného terénu plného stoupání, prudkých klesání a ostrých zatáček ho smích přešel. Jeho žaludek začal protestovat, obličej blednout a za několik okamžiků už držel pytlík v ruce. Tentokrát to ještě rozdýchal a odvážně odkýval, že se může pokračovat.

Když to ale Stojkov rozjel znovu, Václav už se ani nezdržoval žádostí o přibrzdění a totálně se v autě pozvracel. Tomu se říká pořádné pracovní nasazení, z něhož by si mohli vzít průvodci pořadem Tomáš Drahoňovský a Martina Eretová příklad. Jejich moderování je totiž poněkud vlažné.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám