Hlavní obsah
Článek

Máte rádi zajímavé oblečení a neradi splýváte s davem? Nebaví vás zbytečně utrácet za poštovné a cla? Rádi se oblékáte a zároveň nechcete za módu platit tisíce. Pak jste tu správně! Objevili jsme pro vás ZOOT.cz. Portál, který vám udělá radost i cenou! ZOOT.cz objevuje značky, které jsou ve světě oblíbené a dováží je i sem!

OOlovek dne: S dámskými hodinkami REPLAY nikdy nepřijdete pozdě!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Každý den je v ZOOTu zalistována nabídka dne – OOlovek dne - za bezkonkurenčně nejnižší cenu. Tzn., že se vám vyplatí sledovat tento fashion portál každý den. Značka REPLAY je u nás známá především díky džínům a denimové módě. Pokud chcete vsadit na styl a kvalitní materiály, pořiďte si právě dnes tyto skvělé designové hodinky! Původní cena 2799 Kč.!

Výprodej letních bot: Ušetříte až 78%

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Léto je již v plném proudu a vy stále nemáte nové boty? Nebojte se koupit je přes internet! Pokud vám nebude objednaná velikost, klidně je vraťte a nic vás to nebude stát. ZOOT totiž zaplatí poštovné za vás! Původní cena 2599 Kč.

Tip pro muže: 3 trička za cenu „jednoho“

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Skvěle se hodí pod svetr na zapínání, pod mikinu nebo jen tak samotně. Sada obsahuje 3 trička - bílé, modré a světle šedé. Trička jsou vyrobena ze 100% bavlny a pratelná na 40°C. Původní cena 1999 Kč.

Hit letošního léta: Plastové boty za bezkonkurenční cenu!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

ZOOT.cz uvádí každý týden speciální kolekce za speciální ceny. Například plastové boty zakoupíte obvykle za cenu vyšší než tisíc korun a více. ZOOT.cz pro vás objevil super značku Pepa Loves, která designové boty prodává za čtvrtinovou cenu. Tzn. teď je ten správný okamžik si je objednat! Původní cena 949 Kč.

Pozor: ZOOT.cz ví, co se bude nosit na podzim!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hlavním trendem nadcházejícího podzimu budou kabelky čtvercového či obdélníkového rozměru. Pamatujete si na tvar své školní brašny? Tak to je přesně ono! Se ZOOTem nikdy neuděláte chybu a budete vždy o krok napřed!

Další články

Načítám