Hlavní obsah
Článek

To snad nikdy neskončí! Zpěvačka Iveta Bartošová (†48) se opět ocitla ve vážném ohrožení života! K tragédii tentokrát došlo v Říčanech u Prahy. Z jednoho z tamějších domů se podle svědků ozýval Ivetin křik a zoufalé volání o pomoc, když musela bojovat o holé přežití. Krev přitom stříkala na všechny světové strany! Zpěvačce ale naštěstí nic nehrozí.

Příznivci interpretky hitů Tři oříšky, Málo mě zná a Léto naštěstí nemusejí smutnit, o svůj idol ve skutečnosti nepřišli. Naopak mají důvod k oslavě! Iveta Bartošová se totiž už 2. srpna objeví na plátnech kin po celé republice. Bude hlavní hvězdou nového detektivního hororu Poslední výkřik, v němž ztělesňuje postavu ředitelky střední školy, kde opakovaně dochází k vraždám. „Iveta se snaží situaci řešit, ale ve finále se sama setká tváří v tvář s vrahem,“ řekl nám režisér Tomáš Kučera, který zpěvačku do filmu obsadil s nadšením, ale také s obavou, zda před kameru skutečně dorazí.

„Na spolupráci s Ivetou si nemůžu stěžovat. Dodržela všechno, na čem jsme se domluvili. Na natáčení se dostavila včas, text uměla nazpaměť a po celou dobu skvěle spolupracovala. Svoji roli zahrála výborně, všichni jsme byli ve finále příjemně překvapeni,“ dodal Kučera, v jehož novém celovečerním filmu se kromě Bartošové objeví také herci Dana Morávková, Miloslav Mejzlík, Petra Horváthová a zpěvák Miro Šmajda.

A o co v hororu vlastně půjde? V malém městečku Petrovice řádí sériový vrah a zabíjí studenty tamní střední školy, jejíž ředitelkou je právě Bartošová. Policie pátrá po pachateli, ale nemůže najít žádnou stopu. Vše nasvědčuje tomu, že maskovaný zabiják má spadeno na Karin Tomečkovou, jejíž rodiče byli před osmi měsíci brutálně zavražděni. Vražd začíná přibývat, stejně jako podezřelých...

Zda Iveta Bartošová útok násilníka přežije, tvůrci úzkostlivě tají. Jestli se bude jednat o její fenomenální návrat do showbyznysu, anebo naopak o další profesní průšvih, se přesvědčíme na vlastní oči už začátkem srpna. Největší záhadou však do poslední chvíle zřejmě zůstane to, zda se zpěvačka dostaví na slavnostní premiéru. A pokud ano, snad v dobrém stavu. Zdá se totiž, že nedávno se znovu vzchopila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám