Hlavní obsah
Článek

Herečka Jane Fonda má ve čtyřiasedmdesáti nového životního partnera Richarda Perryho. A teprve v tak pokročilém věku začala prožívat plnohodnotný sexuální život, o němž ani netušila, že může být tak dobrý. Po třech manželstvích a několika milencích prý objevila konečně „pravou intimitu“.

„Když mi udělali náhradu kolen asi před dvěma a půl roky, našla jsem si milence. Jeho jméno je Richard Perry, má sedmdesát a je to hudební producent. Když jsem se k němu přestěhovala, pořád jsem používala berle, od té doby jsme nebyli bez sebe. Jedinou věc, kterou jsem předtím nikdy nepoznala, byla pravá intimita s mužem. Rozhodně jsem chtěla tohle prozkoumat před svou smrtí. Stalo se to s Richardem, s ním se cítím naprosto bezpečně. Často, když se milujeme, vidím ho, jako by měl o třicet let míň. Ve čtyřiasedmdesáti můžu říct, že jsem nikdy neměla tak naplňující sexuální život. Když jsem byla mladá, tolik věcí mě brzdilo, netušila jsem, po čem jsem toužila,“ svěřila Jane britskému magazínu Hello!.

Hollywoodská herečka také viní ze svých emocionálních potíží v životě svého otce Henryho Fondu.

„Když máte, jako jsem já měla, otce neschopného projevit emoce, který stráví svůj život říkáním toho, že vás nikdo nebude milovat, když nebudete dokonalí, zanechává to hluboké jizvy,“ dodala časopisu Fonda.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám