Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Každoročně se fotí stolní kalendář soutěží Anděl mezi zdravotníky a Muž roku, které pořádá prezident obou klání David Novotný. A protože se aktivit s oběma akcemi spojenými účastní řada známých tváří, křest kalendářů je zároveň velkým setkáním, které si nenechají ujít.

Letošními kmotřičkami a kmotry se stali mj. zpěvák Marian Vojtko (51) a aktuální Muž roku František Knobloch, herečky Bára Mottlová, Michaela Pecháčková (20) nebo Jitka Sedláčková, zpěvačky Šárka Vaňková (36) a Michaela Nosková nebo cvičitelka Hanka Kynychová (56).

Přes zdravotní hendikep dorazila také herečka Iva Hüttnerová, která se musela opírat o hůlku, kterou odkládala jen při focení. „Za měsíc mě čeká operace kolena, už ho mám v takovém stavu, že mě bolí každý krok, tak dostanu nové,“ řekla Super.cz autorka Domácího štěstí.

Nejzářivější outfit předvedla moderátorka Zuzana Bubílková (71), která se tedy rozhodně barviček nebojí. A jak se oblékly ostatní dámy a pánové, se podívejte v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám