Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Protože už dcera Anička chodí do školy, DJ Andrea Pomeje (36) se nad zahraničním angažmá víc rozmýšlí. Nastálo hraje skoro celý týden po večerech v Praze. „Zahraničí už mám letos téměř za sebou, byli jsme na tři týdny v Thajsku, pak v Chorvatsku a na pět dní jedu ještě do Egypta,“ vypočítala.

„Jediné zahraničí, které bych chtěla létat, je na víkend a zpátky, což vlastně nezabere o tolik víc času, než když jedu autem na Moravu. Jedinou výjimkou je to Thajsko, příští rok by v rámci cesty do Asie mohl vyjít i Hongkong a Dubaj,“ plánuje sexy DJka, kterou jsme potkali s jejím snoubencem Petrem Plačkem na openingu nového baru v centru Prahy, kde také vystupovala.

Desetiletou Aničku při svých cestách zanechává v dobrých rukou. „Nejvíc hlídají rodiče Petra, protože jsou u nás na vesnici, takže je to nejjednodušší. Anička tam má navíc kamarádky a úplně se jí nechce k druhé ani ke třetí babičce,“ jde Andreina maminka i matka jejího zesnulého manžela Jiřího Pomeje (†54) trochu stranou.

S bývalou tchyní, Jaroslavou Pomeje, se ale Andrea s Aničkou stále vídají. „Nedávno jsem za ní byla v nemocnici, měla úraz, ale teď už je všechno v pořádku, takže se uvidíme na Vánoce. Do jižních Čech za Jirkovou maminkou jezdíme 25. prosince,“ upřesnila.

V našem videu jsme probrali plány na svatbu, která ovšem neproběhne v dohledné době. Do roka a do dne od březnové žádosti o ruku to s Petrem nestihnou. „Možná na podzim,“ krčila rameny. Nevylučuje ani rozšíření rodiny, protože pro Aničku je její partner skvělým náhradním tatínkem, i když mu říká strejdo.

Reklama

Další články

Načítám