Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Asi není fanoušek show Česko Slovensko má talent, který by neznal seniora z Prievidze Jozefa Pátroviče. Slavný zpěvák bohužel odešel na onen svět. Bylo mu dvaaosmdesát let.

Zprávu o smrti Pátroviče zveřejnil slovenský deník Nový čas. Senior proslul jako neúspěšný zpěvák, který se do soutěže talentů neustále vracel a znovu a znovu zkoušel štěstí. Poprvé přišel zpívat v roce 2010, v roce 2012 dorazil na pražský casting, kde se s ním soutěžící fotili a žádali ho o autogram. Pátrovič vystupoval jako nespokojený senior, kterému zpěv znemožňovalo špatné větrání a všudypřítomný azbest. Když už zazpíval, nebyl jeho výkon nijak oslnivý.

Svými neustálými návraty ale způsobil, že se s ním porota po jeho vystoupení dokonce chtěla fotit. V roce 2019 se bývalý autobusák dokonce dočkal vzniku unikátní zlaté sošky se svou podobiznou, kterou v Talentu získávaly ty nejhorší výkony. Za jejím vznikem stál Jakub Prachař. V roce 2021 během svého devátého vystoupení v Talentu Pátrovič zazpíval píseň Mariky Gombitové Zem menom Láska a předvedl svůj nejlepší výkon.

Reklama

Další články

Načítám