Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve své zatím poslední filmové novince Suitable Flesh se objevuje Heather Graham v hlavní roli. Horor Joeho Lynche toho sice podle názorů mnoha diváků moc zajímavého nepřináší, ale pokud jste fanoušci nespoutané Heather, která rozhodně nepatří mezi stydlivé herečky, zřejmě si přijdete na své.

Na třiapadesátiletou rodačku z amerického Milwaukee čekala ve scénáři dost divoká postelová scéna. Ta si žádala, aby Heather působila poněkud šíleně, což je jí podařilo na jedničku. Heather totiž hraje psychiatričku Elizabeth Derby, kterou ovládne démon.

Inkriminovaná scéna se odehraje s jedním z jejích pacientů Asou, který věří, že trpí poruchou osobnosti. Přestože je její postava vdaná, neudrží se a rozehraje divoký sex s pacientem. Ve skutečnosti si ovšem Elizabeth neuvědomuje, že je posedlá démonem.

Právě kvůli explicitním scénám údajně trvalo roky, než byl projekt schválen filmovými studii, jelikož panovala obava, že je až příliš odvážný na plátna kin. Režisér snímku Joe Lynch ovšem na těchto scénách trval a tvrdil, že jsou pro správné vyznění filmu zcela zásadní.

Reklama

Další články

Načítám