Hlavní obsah
Článek

Pořádný rozruch způsobil zpěvák Marián Vojtko (51) v Dominikánské republice, kde tráví dovolenou na pozvání producenta Bídníků Františka Janečka (79). Stačilo, aby se objevil v jednom z místních barů a hned byl středem zájmu místních krásek. Takového sekáče tady zřejmě dlouho neviděly.

"Musím přiznat, že jsem byl překvapen takovým zájmem. Slečny asi poznaly, že jsem slavný tenor, který má na kontě několik zajímavých muzikálových rolí, především Jeana Valjeana z Bídníků," říká se smíchem zpěvák.

Nutno podotknout, že se svou fyziognomií mezi drobnými domorodci vyčníval. Měří totiž téměř 190 centimetrů. A když začal zpívat, dívky doslova šílely a předháněly se v získání jeho přízně. Dokonce došlo i na nabídku sexu. A jestli ji využil? "Byla to zajímavá situace a možná by to stálo za hřích, slečny byly opravdu půvabné. Dal jsem ovšem raději přednost jiné zábavě. Pití drinků a tanci. Dámám jsem slíbil, že si o jejich nabídce nechám zdát do mé příští návštěvy," dodal zpěvák.

Dovolenou si jinak užívá dosyta. Koupání, dobré jídlo a dokonce i nákupy. "S doktorem jsme si v jednom obchodě koupili klobouky, on je mimochodem velký odborník na módu, rád jsem si od něj nechal poradit," tvrdí Vojtko.

S Františkem Janečkem se Vojtko potká už 14. září, kdy je naplánováno první představení Bídníků. Bude výjimečné. Producent muzikálu přichystal Bídníky speciál, v nichž se představí celé hvězdné obsazení tohoto jedinečného a úspěšného díla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám