Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sir Anthony Hopkins (86) rozhodně nepatří mezi hvězdy, které by vyhledávaly společenské akce, o to překvapivější byla jeho účast na čtvrteční vernisáži v prostorách budovy aukční síně Christies v Beverly Hills. Hollywoodský veterán si nenechal ujít výstavu umělce a mladšího bratra herečky Salmy Hayek Samiho Hayeka Domingueze, na niž jej doprovodila i manželka Stella Arroyave.

Držitel Oscara za snímek Mlčení jehňátek dorazil na výstavu moderního umění plný vitality a neutuchající úsměv na tváři naznačoval, že se stále těší dobré náladě a vitalitě. V džínách s košilí a sakem mu to navíc náramně slušelo. Jeho blížící se 86. narozeniny, které oslaví poslední prosincový den, by mu asi nikdo nehádal.

Na vernisáži se sešla řada celebrit. Kromě umělcovy sestry Salmy Hayek, jejího manžela a jejich dcery Valentiny si událost nenechala ujít například Demi Moore. Právě společnost své manželky Stelly, s níž je ženatý již dvacet let, i obou nestárnoucích hereček si představitel psychopatického doktora Hannibala Lectera užíval nejvíc.

Reklama

Další články

Načítám