Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Topmodelka Tereza Maxová (52) je na začátku pátého měsíce těhotenství s třetím potomkem. "Tohle těhotenství bylo dar," řekla Super.cz. Žádné její těhotenství nebylo plánované, nemusela se trápit umělým oplodněním a vše šlo přirozenou cestou. A právě proto se modelka nikdy nedržela zpátky, co se týče popíjení alkoholu. "Vždy proběhly oslavy, ať už narozenin nebo Nového roku a teprve poté jsem zjistila, že jsem těhotná a začala jsem se držet zpátky. Teď už si nedám ani skleničku," prozradila.

Maxová je maminkou syna Tobiase a dcery Míny. "Vždy to bylo velmi milé překvapení, tím pádem jsem předtím nevěděla, že bych se měla zříkat oslav," prozradila. Podobně to bylo i s třetím těhotenstvím. "Dostala jsem nabídku natočit reklamu na český Bohemia sekt, kterou jsem s nadšením přijala. Ale při natáčení samotném už jsem mohla popíjet jen nealkoholickou variantu, protože jsem byla ve třetím měsíci," přiznala Maxová.

Maxové se má třetí miminko narodit v září. "Už víme, zda to bude kluk nebo holčička, ale necháme si to pro sebe," řekla Super.cz modelka, která po rozvodu se švédským tenistou Frederickem Fetterleinem, s nímž má prvního syna, žije převážně v Monaku s tureckým podnikatelem Burakem Oymenem, jenž je otcem její dcery Míny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám